Film

Skribent

Mats Karlsson

16 februari 2018 | 21:30

Blodtörstiga teddybjörnar blir film

Filmfotografen Michael Bonvillain ("Cloverfield") planerar att göra en blodig regidebut med "Teddy Bears Are For Lovers".
Almog Antonirs kortfilm "Teddy Bears Are For Lovers" blev viral när den släpptes 2016 och nu avslöjar Deadline att den ska bli långfilm i filmfotografen Michael Bonvillains ("Cloverfield") regidebuterande händer.
 
Kortfilmen handlar om en ung kille, Colin som plågas av teddybjörnarna han har gett till sin förra flickvän. De blodtörstiga teddybjörnarna attackerar Colin skoningslöst, medan han och flickvännen gör allt för att komma undan.
 
Michael Bonvillain som har varit filmfotograf till "Lost" och "Cloverfield" kommer att sätta sig i registolen för första gången. Bonvillain planerar att sätta ribban högt, då han är i förhandlingar med Peter Jacksons Weta Digital att både ta fram teddybjörnarna och stå för specialeffekterna till filmen.
 
- Det här projektet, som i grund och botten är en kärlekshistoria, bygger så många lager för att skapa en skräckinjagande och rolig historia som kommer underhålla er från början till slut. Efter att ha jobbat som filmfotograf på många bra filmer genom åren som har haft en blandning av skräck, spänning och komedi, ser jag fram emot att få regissera en film som bockar av alla dessa delar och är riktigt underhållande.
 
Kolla in kortfilmen nedan:
 
 
Längtar ni efter långfilmsversionen?
| 16 februari 2018 21:30 |