Film

Skribent

Alexander Kardelo

5 juni 2020 | 12:30

Bli stödmedlem på MovieZine och få VIP-förmåner!

Besök vår sida på Patreon för exklusiva tävlingar, bonusinnehåll och en unik inblick bakom kulisserna på Sveriges bästa filmsajt.
Vi har spännande nyheter! MovieZine har precis lanserat ett nytt stödmedlemskap för våra läsare. Gillar du vår sajt och vill stötta vårt arbete, samtidigt som du som filmälskare får det lilla extra?
 
Bli stödmedlem på Patreon från 25 kronor i månaden - och ta del av fina VIP-förmåner redan idag!
 

Varför bli stödmedlem?

 
Du som gillar MovieZine och vill bidra till sajtens framtid, kan göra det med ett medlemskap på Patreon. Alla intäkter går raka vägen till teknisk utveckling och till våra skribenter.

MovieZine är en stor sajt, men vi är en liten organisation som drivs av passion snarare än vinstintresse. Vi har inga starka ägare i ryggen, inga finansiärer som kan hjälpa oss. Våra annonsörer täcker det mesta av våra omkostnader, men för att fortsätta ge er den bästa filmbevakningen behöver vi också våra läsares hjälp. Vi vill inte dra ner på innehåll och kvalitet, tvärtom vill vi göra mycket mer för er.

Som stödmedlem på MovieZine blir du en del av vårt helt nya community, och kan både påverka sajtens innehåll och få tidig tillgång till några av våra hetaste artiklar och recensioner. Läs mer nedan...
 

Nya exklusiva VIP-förmåner varje vecka

 
I samråd med våra mest trogna läsare har vi tagit fram roliga och exklusiva förmåner.

Som stödmedlem får du en unik inblick bakom kulisserna på MovieZine. Du kan hjälpa oss att bestämma vilket innehåll och vilka recensioner vi ska satsa på, och få en smygtitt på kommande artiklar före andra.

Bland våra exklusiva förmåner på Patreon finns bland annat:

- Tillgång till Patreon-flödet med inlägg från redaktionen
- Inbjudan till MovieZines VIP-grupp på Facebook
- Early access: förhandstitt på heta recensioner
- Intervjuer med våra skribenter
- Omröstningar
- Utlottningar av bluray-film och biobiljetter varje vecka
- Förtur till våra kommande förhandsvisningar

Plus: De 100 första som blir medlemmar bjuds på en gratis digital hyrfilm!
 

Patreon: så funkar det

 
Kort sagt är Patreon en tjänst där ”patroner” kan stötta de kreatörer de tycker om. På Patreon finns tusentals podcasts, Youtubers, författare, tecknare och webbtidningar som till exempel MovieZine, som får en möjlighet att komma närmare sina fans.

1. Välj vilken av våra tre medlemsnivåer som passar dig. Du kan bli stödmedlem för så lite som 2 euro i månaden.

2. Registrera dig för ett konto på Patreon och lägg till dina betaluppgifter. (Du behöver inte betala direkt, Patreon drar medlemsavgiften den 1:a i varje månad.)

3. Du får direkt tillgång till allt exklusivt innehåll och de VIP-förmåner som vi lägger upp för MovieZines medlemmar.
 

Läs mer på patreon.com/moviezine

 
Vill du hellre stötta oss på MovieZine med ett engångsbidrag via Swish? Skicka 20, 50 eller 100 kronor till nummer 1233076999. Varje liten krona räknas. Stort tack!
| 5 juni 2020 12:30 |