Film

Skribent

Alexander Dunerfors

24 september 2011 | 12:01

Blake Lively kan få bekämpa zombies

Senaste castingryktet kring "Stolthet och fördom och zombier"...

Ibland kommer det en film där bara titeln räcker för att få oss löjligt nyfikna. "Stolthet och fördom och zombier" är en sådan. Och behövs det verkligen en närmare förklaring? Att kombinera ett 1700-tals kostymdrama med blodtörstande monster är väl världens mest klockrena filmidé. 

Vi struntar därmed fullkomligt i rollistan, men känner oss ändå lite skyldiga att rapportera senaste nytt. Även om det bara är rykten i nuläget, sägs Blake Lively vara aktuell för den kvinnliga huvudrollen. Lively är mest känd från tv-serien "Gossip Girl" men på sistone rullar även filmrollerna in, senast såg du henne kanske i "Green Lantern". (Om inte, ingen större förlust.) 

Filmen, som regisseras av Craig Gillespie ("Fright Night"), bygger på boken av Seth Grahame-Smith som i sin tur stulit det mesta från Jane Austens klassiker... med vissa välbehövda justeringar. 

Natalie Portman, Emma Stone, Scarlett Johansson och Anne Hathaway är andra namn som varit kopplade till filmen de senaste åren, så det återstår att se när producenterna väl bestämmer sig för sin leading lady, och låter rulla igång kameran.

Vem vill du se i huvudrollen? Kommentera nedan. 

| 24 september 2011 12:01 |