Film

Skribent

Alexander Dunerfors

13 februari 2014 | 17:01

Black Widow går solo efter "Avengers 2"

Marvel har inte glömt planerna på att ge Scarlett Johansson en egen film.

Vem är Black Widow, var kommer hon ifrån och kan hon bära upp en egen film? Om det här är frågor du brukar ligga sömnlös och fundera på om nätterna, är det din lyckodag.

Redan hösten 2010 hörde vi om Marvels planer på att ge den snyggaste Avengern en egen film. Då hade hon debuterat vid Robert Downey Jrs sida i "Iron Man 2".

Producenten Kevin Feige har inte glömt löftet:

- Black Widows del i nästa "Avengers" är mycket stor. Vi får veta mer om hennes förflutna och hur hon blev den hon blev. Att få utforska det ännu mer i hennes egna film vore häftigt, och det är något vi ska utveckla vidare, säger han till Total Film.

Scarlett Johansson spelar karaktären en tredje gång redan i "Captain America: Return of the First Avenger", på bio 26 mars:

- I den filmen får hon lära sig mer om sin bakgrund, att hon har varit spion och att spioner inte nödvändigtvis går att lita på, berättar Feige.

Joss Whedon, regissör till "The Avengers" och kommande "Avengers: Age of Ultron" har tidigare sagt att han gärna ser fler kvinnliga superhjältar på vita duken.

- Min dotter såg "The Avengers" och de hon gillade bäst var Black Widow och Maria Hill. Det kändes självklart.

Skulle du se Black Widow i en egen film? Kommentera nedan.

| 13 februari 2014 17:01 |