Film

Skribent

Alexander Kardelo

5 april 2020 | 15:00

Biofilmerna som du kan streama i april

”Sonic the Hedgehog” och ”Like a Boss” är några av filmerna som släpps digitalt i förtid.
Det är minst sagt en udda tid vi befinner oss i, men en bra film piggar alltid upp. Sedan biograferna stängde för några veckor sen har video-on-demand-tjänster som SF Anytime, Viaplay och Blockbuster fått möjligheten att släppa flera biofilmer digitalt. Senast utgivna är bland annat actionfilmerna ”Bloodshot” och ”Birds of Prey”.

April månad har fler spännande filmpremiärer att bjuda på:

Äventyrsfilmen ”Sonic the Hedgehog”, som ställer en galen Jim Carrey mot en blå datoranimerad igelkott, släpps som digital köpfilm 13 april. Den kommer även som hyrfilm 27 april.

Komedin ”Like a Boss” med Rose Byrne, Tiffany Haddish och Salma Hayek i huvudrollerna, kommer som köpfilm den 13 april.

John Cena spelar brandman i komedin ”Playing With Fire”, som aldrig fick svensk biopremiär. Den släpps online som köpfilm den 6 april och som hyrfilm 20 april.

På väg är också kritikerrosade indiefavoriten ”The Farewell”, med Awkwafina i rollen som en asiatisk-amerikansk kvinna som återvänder hem till Kina. Även Greta Gerwigs kostymdrama ”Unga kvinnor” kommer att släppas inom kort, men än så länge finns det inga bekräftade datum.

Redan imorgon, måndag 6 april, släpps en handfull svenska filmer som feelgood-dokumentären ”Catwalk” och familjefilmerna ”Pelle Svanslös” och ”LasseMajas detektivbyrå - Tågrånarens hemlighet”. Alla tre som digitala hyrfilmer.

I april är det också dags för ordinarie video-on-demand-premiärer för filmer som Oscarssuccén ”Parasit” och svenska publikfavoriten ”Sune - Best Man”. Håll dig uppdaterad med MovieZines Kalender.
| 5 april 2020 15:00 |