Serie

Skribent

MovieZine

19 april 2023 | 09:18

Nya relationer och krossade hjärtan i "Threesome" säsong 2

I den andra säsongen börjar David att nysta i Siris otrohetsaffär. Nu släpps de första bilderna.
MovieZine var först med att berätta att den kritikerrosade svenska dramaserien "Threesome" fått grönt ljus för en andra säsong. I höst är det dags.

I huvudrollerna syns återigen Simon Lööf och Matilda Källström spela kärleksparet Siri och David, vars förhållande sattes i gungning under första säsongen. I andra säsongen börjar David att nysta i Siris otrohetsaffär, och tittarna får följa utvecklingen ur Davids perspektiv.
 
Se de första bilderna från andra säsongen här:
 
Large 6c09f98fddc60be2fd5e510c736e2952 threesome 11
Large 6c09f98fddc60be2fd5e510c736e2952 threesome 9
 
I första säsongen av "Threesome" fick vi följa kärleksparet David och Siri som varit tillsammans sedan gymnasietiden. Deras till synes orubbliga relation sätts i gungning när de under en blöt utekväll har en trekant med den franska konststudenten Camille (Alma Jodorowsky). Efteråt växer en svartsjuka inom Siri som visar sig svår att kontrollera och det slutar med att hon inleder en affär med John (Lucien Laviscount, aktuell i "Emily in Paris").
 
Andra säsongen tar vid direkt där första slutar. När David läser Johns sms till Siri, förstår han att hon har bedragit honom. Vrede och förtvivlan rasar inom honom men han döljer det för Siri. Utan hennes vetskap läggar han i stället pusslet själv bakom hennes rygg.
 
Förutom Simon Lööf och Matilda Källström återvänder flera bekanta ansikten från säsong ett däribland Kitt Walker som Mario, Cat White ("Dracula2) som Josephine och Emily Renée ("Jupiter Ascending") som Miriam.
 
Premiär blir det "tidigt i höst" på Viaplay.
| 19 april 2023 09:18 |