Film

Skribent

MovieZine

4 mars 2016 | 16:30

Besynnerliga barn och mystiska förmågor i Tim Burtons nya

Kolla in de första bilderna från ”Miss Peregrines hem för besynnerliga barn”, först på MovieZine.
Idag kan vi presentera de första bilderna från ”Miss Peregrines hem för besynnerliga barn”, ett nytt mystiskt fantasyäventyr från visionären Tim Burton. Asa Butterfield har huvudrollen som Jacob, som upptäcker ett märkligt barnhem styrt av Miss Peregrine (Eva Green). 

Och visst låter historien som klippt och skuren för Tim Burton? Regissören kommenterar:

- När jag först blev tillfrågad om att regissera ”Miss Peregrine” fick jag en sammanfattning av boken med alla de bilder som finns i den. Jag blev omedelbart fascinerad av de spöklika och mystiska bilderna i Ransom Riggs roman, och jag visste att jag ville berätta de här barnens historia. En flicka lättare än luft, en pojke med bin som bor i hans mage, en kvinna som förvandlades till en fågel - det var en värld jag ville utforska. Så jag gjorde en film om dem.

Författaren Ransom Riggs är eld och lågor:

- Att jag har skrivit något som skulle inspirera Tim Burton till att skapa kladd på en servett hade varit en ära. Men att stå bredvid och se hur han lägger ner hela sitt hjärta i den här filmen, det har varit något av det mest spännande som hänt i mitt liv. 

Kolla in de nya bilderna nedan. (Tack 20th Century Fox!)

Large d24f857e45f31b2c71efc6e5261927d8 miss1
Large d24f857e45f31b2c71efc6e5261927d8 miss2


Ytterligare tre bilder har dykt upp hos Empire:

Och de här publicerades just av Entertainment Weekly:

Jakes älskade farfar lämnar ett antal ledtrådar till ett mysterium som spänner över olika världar och tid och leder Jake till en mystisk plats känd som Miss Peregrines hem för besynnerliga barn. Mysteriet och faran blir tydligare när han lär sig mer om sina nya vänner och deras förmågor. Snart upptäcker han också vilka mäktiga fiender de har och inser att endast hans egen ”förmåga” kan rädda dem.

”Miss Peregrines hem för besynnerliga barn” får biopremiär 30 september.
| 4 mars 2016 16:30 |