Trailer

Skribent

Tobias Andersson

25 februari 2023 | 16:01

Bert Kreischer är f*cking Machine med Mark Hamill på speed

Minns du komikern Bert Kreischers snurriga rövarhistoria om ett Rysslandsbesök? Nu fortsätter det knasiga stå-upp-skämtet i en galen actionkomedi. Spana in trailern och se Kreischer som sig själv och Mark Hamill i hans (troligtvis!) galnaste roll någonsin.
Kreischers skämt ”The Machine” (som också blir titeln på denna meta-film) blev minst sagt viralt för några år sedan, en historia som innefattade en vansinnig Rysslandssemester med tågrån och bråk med gangstrar. Trots en tvivlande omgivning visar det sig nu att hans historia faktiskt är sann (!), i alla fall i den kommande actionfilmen ”The Machine”.
 
Hela 23 år efter stå-upp-skämtet har Bert ”The Machine” Kreischer det inte lätt. Han går igenom en familjekris samtidigt som ingen tror på honom om att hans berättelse, som blev ett internetfenomen, faktiskt är sann. Men hans situation ska komma att bli ännu sämre när gangstrarna från hans förflutna kräver hämnd från allt han ställde till med i Ryssland.
 
I huvudrollerna ser vi Bert Kreischer som sig själv och Mark Hamill axlar rollen som hans farsa som oavsiktligt dras in i dilemmat – och allt ser helt vettlöst tokigt ut! Du kan dra igång trailern nedan och se dem båda i två mycket adrenalinstinna roller. Amerikansk biopremiär den 26 maj.
 
 
Här kan du se klippet som filmen bygger på:
 
| 25 februari 2023 16:01 |