Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

23 december 2015 | 10:00

Bered dig på att chockas av "Avengers: Infinity War"

Någon av våra hjältar kommer definitivt att dö, men vem blir det?
Regissörsbröderna Russo, Joe och Anthony, hintade nyligen om vad vi har att vänta av deras kommande filmer, "Captain America: Civil War" och de båda "Avengers: Infinity War"-rullarna.

- Insatserna i både "Civil War" och "Infinity War" kommer att vara väldigt höga, och det kommer finnas ett pris som måste betalas av karaktärerna. Och det är hela poängen med kumulativt historieberättande. Vi tas med på en emotionell resa med de här karaktärerna. Vi har investerat mycket känslor i dem. Vi som regissörer har ett ansvar för att vara uppmärksamma på hur folk känner för karaktärerna, men samtidigt har vi också ett ansvar för att fortsätta berätta vår historia.



- Som filmskapare så tror vi mycket på höga insatser. Du kan inte ha bra historieberättande utan höga insatser. Så det kommer finnas ett pris att betala i "Civil War". Vissa karaktärer kommer att lida i den filmen, och han kommer att komma ur den filmen men aldrig vara densamme. Och i "Infinity War" höjs insatserna till en helt ny nivå. Folk borde förvänta sig att bli chockade när de ser de här filmerna.

Vad tror du vi har att vänta i "Avengers: Infinity War"? Någon död huvudkaraktär?
| 23 december 2015 10:00 |