Film

Skribent

Emma

9 december 2013 | 21:01

Ben Stiller vill satsa på regissörskarriär

Det verkar som att Ben Stiller har tappat skådespelargnistan och numera hellre tar plats i regissörsstolen.

Ben Stiller, som kanske inte har gjort sig känd varken som högklassig skådespelare eller regissör, säger att han har tappat drivkraften för skådespeleriet.

- Jag vill inte vara helt avvisande mot det, att vara en stor skådespelare kräver lika mycket engagemang som någonting annat. Men jag undrar ibland om jag har lika mycket motivation för det idag som jag har för att regissera, för viljan att regissera ifrågasätter jag inte ens. Men så handlar det också om att hitta rätt projekt, säger komedistjärnan Stiller till Female First.

Stiller är aktuell både som huvudrollsinnehavare och regissör i "The Secret Life of Walter Mitty", som har svensk biopremiär 24 januari. Hans tidigare insatser som regissör har givit oss bland annat "Cable Guy", "Zoolander" och "Tropic Thunder". Det återstår att se om 48-åringen fortsätter i samma spår av medelmåtta komedier som knappast vinner kritikernas gunst.

Stiller utesluter dock inte att han kommer att återvända till skådespelaryrket när han har fått regissera av sig ett tag.

| 9 december 2013 21:01 |