Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

19 juni 2018 | 23:15

Bekräftat: Jon Bernthal dyker upp i säsong nio av "The Walking Dead"

Jon Bernthal har inte haft en återkommande roll i "The Walking Dead" sedan seriens andra säsong.
Vi rapporterade så sent som i helgen om att Jon Bernthal hade setts i närheten av inspelningarna av "The Walking Deads" nionde säsong. Nu har TVLine bekräftat att Bernthal, som spelade Shane Walsh under seriens två första säsonger, kommer att dyka upp i åtminstone ett avsnitt i den kommande säsongen.
 
Det är fortfarande oklart under vilka omständigheter Walsh kommer att dyka upp. Men med tanke på att vi redan sett honom förvandlas till en zombie framför Rick (Andrew Lincoln) lär det antingen bli i form av en hallucination eller en tillbakablick. Det är sedan tidigare även känt att Lincoln, som spelat Rick Grimes sedan det första avsnittet av "The Walking Dead", kommer att lämna serien efter den nionde säsongen. 
 
Det vore därför inte helt otänkbart att Walsh kan dyka upp i någon form av hallucination, vilket han faktiskt gjorde i ett avsnitt av den tredje säsongen, i samband med att Rick slutligen får tacka för sig. Den nionde säsongen av "The Walking Dead" dyker upp någon gång under hösten.
 
Har du saknat Jon Bernthal i "The Walking Dead"? Kommentera gärna nedan!
| 19 juni 2018 23:15 |