Film

Skribent

Anders Eklöf

10 augusti 2021 | 22:00

Bekräftat: Idris Elba spelar Knuckles i "Sonic the Hedgehog 2"

Det röda myrpiggsvinet Knuckles pratar med engelsk brytning i "Sonic the Hedgehog 2".
I våras kunde vi berätta att inspelningen av "Sonic the Hedgehog 2" har dragit igång, där regissören Jeff Fowler återvänder tillsammans med skådespelarna Jim Carrey, James Marsden och Ben Schwartz. 
 
För den som sett den första "Sonic the Hedgehog" fick vi ett litet gästspel av räven Tails i slutet av filmen, men det har även ryktats om att det röda myrpiggsvinet Knuckles ska ha "en relevant roll" i uppföljaren. 
 
Nu är det avslöjat att ingen mindre än skådespelaren Idris Elba ska låna ut sin röst till Knuckles, eller Knogen som jag hoppas att han heter på svenska (Tails heter faktiskt Fracken på omslaget till spelet "Sonic the Hedgehog 2"). 
 
 
Den brittiska skådespelaren Idris Elba har varit med i en rad filmer och tv-serier som "The Wire" och "Luther", som Heimdall i flera Marvel-filmer och roller i "Prometheus", "Zootropolis" och senast "The Suicide Squad". 
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
I övrigt vet vi inte inte mycket mer om den kommande uppföljaren på "Sonic the Hedgehog", som MovieZine gav betyget 3 av 5 med motiveringen "inget banbrytande mästerverk inom sin genre men för att vara en Hollywood-film baserat på ett tv-spel levererar den klart över förväntningarna"
 
Det vi vet är att "Sonic the Hedgehog 2" har en planerad premiär den 8 april 2022. 
 
Vad tycker du om valet av röst till Knuckles? Vad tyckte du om den första filmen? 
| 10 augusti 2021 22:00 |