Film

Skribent

Alexander Kardelo

8 mars 2017 | 09:00

Bekräftat: Deadpool dyker upp i kommande ”X-Force”

Ryan Reynolds populära antihjälte kommer bli flitigt använd på vita duken.
Deadpool har skaffat sig mer jobb och nya kompisar. Efter förra årets super-framgångsrika biodebut i "Deadpool" är en uppföljare på väg (de har redan släppt en skön trailer!), och inte nog med det - han nästlar in sig också i andra Marvel-filmer hos 20th Century Fox.

"X-Men"-seriens producent Simon Kinberg bekräftar i en Deadline-intervju att karaktären ska dyka upp i kommande ”X Force”:

- Vi jobbar hårt på ”New Mutants”, ”Gambit” med Channing Tatum, ”Deadpool 2” och den nya "X-Force"-filmen där Deadpool dyker upp ihop med Cable och andra huvudkaraktärer, berättar han.

Deadpool och Cable.

- ”X-Force” består av Deadpool och Cable, som är något av X-Mens Black Ops-styrka. De har en mycket mörkare och våldsammare ton. I serietidningarna kommer andra X-Men-medlemmar och blir en del av X-Force, men det här ska bli fristående från ”X-Men”-filmerna, säger Kinberg.

Hårdingen Cable ska introduceras i ”Deadpool 2”, och det ryktas för fullt om vem som får rollen: Pierce Brosnan, Nathan Fillion och senast David Harbour (”Stranger Things”) har varit flitigt omnämnda online. 

Ryan Reynolds är själv starkt involverad i ”X-Force” som en av manusförfattarna. Skådespelarens förhoppning är att filmen ska bli rå och barnförbjuden, precis som ”Deadpool” och bioaktuella ”Logan”. 

"Deadpool 2" kommer på bio våren 2018.
| 8 mars 2017 09:00 |