Serie

Skribent

Carl Adam Anderberg

10 november 2015 | 16:00

"Baywatch"-filmen letar kvinnlig huvudroll

Här är de aktuella namnen för strandbaserad slow motion-löpning.
Dwayne Johnson och Zac Efron är redan klara för de manliga huvudrollerna i den kommande långfilmsversionen av kultserien "Baywatch", som förgyllde eftermiddagarna under 90-talet.

Enligt Deadline har några kvinnliga namn nu smugit sig upp i toppen av listan för potentiella huvudrollsinnehaverskor, och de lyckliga är: Alexandra Daddario från "True Detective", Nina Dobrev från "The Vampire Diaries", Alexandra Shipp från "X-Men: Apocalypse", och Ashley Benson från "Springbreakers". Utöver dessa finns också tre mindre kända namn med på Deadlines lista, och de är: Shelley Hennig från "Unfriended", Bianca Santos från "The Duff" och Denyse Tontz från såpan "All My Children".


Alexandra Daddario.


Nina Dobrev.


Alexandra Shipp.

Dwayne Johnson ska spela en allvarlig, rekorderlig badvakt som tvingas slå sig ihop med en hetlevrad yngre förmåga, spelad av Zac Efron, för att stoppa en ondskefull oljemiljardär från att förstöra deras älskade strand. Filmen ska vara en actionkomedi som inte är rädd för att driva med originalserien, och för regin står Seth Gordon.

Vem vill du se i den kvinnliga huvudrollen?
| 10 november 2015 16:00 |