RYKTE

Skribent

Mats Karlsson

21 januari 2015 | 19:00

Batman kan dyka upp i "Suicide Squad"

Ett rykte hävdar att Batman kommer att få speltid i David Ayers antihjältefilm.
Medan vi väntar på besked om det blir Jake Gyllanhaal som ersätter Tom Hardy som Rick Flagg i David Ayers "Suicide Squad" har ett nytt rykte bubblat upp till ytan. Det är att ingen mindre än Batman ska dyka upp i scener som kretsar kring The Joker.

- I flera veckor har jag hört att Batman kommer att dyka upp i "Suicide Squad". Troligtvis får vi se honom i slutet av filmen och ha fokus på specifika omständigheter som involverar The Joker, skriver Mark Hughes på The Forbes.

Hughes förklaring till varför man är beredd på att ge Batman speltid i filmen är att scenen ska bli inkörsporten för den kommande "Batman"-filmen. Dessutom säger Hughes att "Batman-filmen ska ta inspiration från Frank Millers "The Dark Knight Returns", med fokus på det specifika numret med The Joker och Batman.

Även om ryktet från Forbes skulle visa sig vara sant, får man ha i åtanke att mycket hinner förändras till 2019, då filmen ryktas gå upp på biograferna.

Men först får vi se fram emot "Suicide Squad" som drar igång inspelningarna i april medan filmen får premiär 5 augusti 2016.
| 21 januari 2015 19:00 |