Serie

Skribent

Erika Jarhed

8 mars 2023 | 10:00

Bekräftat: Fjärde säsongen av HBO:s "Barry" blir seriens sista

Dags att ta farväl av HBO:s komediserie "Barry", då den kommande fjärde säsongen som släpps 16 april blir seriens sista.
2018 hade första säsongen av serien "Barry" sin premiär och sedan dess har den blivit en av HBO:s mest populära serier. Genom åren har den bland annat nominerats hela 44 gånger till Primetime Emmy Awards! Nu skriver The Hollywood Reporter att det är bekräftat att den kommande fjärde säsongen kommer att bli seriens sista.
 
Serien är skapad av Bill Hader, som också spelar huvudrollen Barry Berkman, och Alec Berg. Hader gav ett uttalande i samband med att nyheten släpptes.
 
- Det har varit en fantastisk resa att göra denna showen, och det är bitterljuvt att historien har kommit till sitt slut.
 
Large 8466f21c8568c96fc7f79f7eddb1ed43 8507aff46f023fb8354ce5b56157d1c9 barry2
 
Amy Gravitt, ansvarig för HBO:s komedier, har även gjort ett uttalande och vill tacka alla som har arbetat med serien under åren.

- Efter tre mästerliga säsonger av "Barry" är vi angelägna om att tittarna ska få se den kraftfulla, komplexa och lustiga avslutningen av Barry Berkmans berättelse. Det har varit ett nöje att arbeta med det här oerhört talangfulla teamet, inklusive Bill Hader, Alec Berg, Aida Rodgers och hela den exceptionella skådespelarensemblen. 
 
I och med nyheten så släpptes det även en teaser inför den sista säsongen. Kolla in nedan!
 
 
Serien handlar om Barry (Hader) som är en deprimerad före detta marinsoldat som efter att ha kommit hem från Afghanistan började arbeta som hitman. Under ett uppdrag hamnar dock Barry på en skådespelarkurs i Los Angeles, och han lockas av ett helt annat liv.
 
Den fjärde säsongen bekräftades i maj förra året när den prisbelönta komediserien återvände med sin tredje säsong efter en tre års försening på grund av corona-pandemin. Den fjärde, och sista säsongen, kommer att bestå av 8 avsnitt och får sin premiär på HBO 16 april. 
 
Vad tycker du om att den fjärde säsongen av "Barry" kommer att bli seriens sista?
| 8 mars 2023 10:00 |