Spel

Skribent

Anders Eklöf

26 juni 2023 | 19:00

Bilar från "Barbie" dyker upp i "Forza Horizon 5"

Kör med Barbies Chevrolet Corvette och Kens Hummer i spelet "Forza Horizon".
Den 21 juli har den hett efterlängtade filmen "Barbie" svensk biopremiär av regissören Greta Gerwig ("Unga kvinnor", "Lady Bird"), där vi ser Margot Robbie som Ryan Gosling som de populära dockorna av leksaksföretaget Mattel.
 
För att fira det kommer får Xbox-spelet "Forza Horizon 5" en del "Barbie"-innehåll. Det är faktiskt inte så långsökt som det låter, då Barbie åker runt i en rosa Chevrolet Corvette EV från 1956 och Ken i en GMC HUMMER EV från 2022 i filmen, som du kan ladda ner gratis i spelet.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Xbox kommer även att ha en tävling där du kan vinna Barbie-dockor med de senaste Xbox-kläderna, samt tillbehör som en Xbox Series S och handkontroll.
 
De har även en tävling där du kan vinna en unik Xbox Series S, som är byggd inuti Barbies glamorösa Dreamhouse. Tävlingen börjar den 10 juli på Twitter och Microsoft Rewards.
 
Det mest intressanta är nog att Xbox kommer visa en video där utvecklare som arbetat med "Forza"-serien får berätta om deras karriar, motivation och sin relation till Barbie den 14 juli. Där kommer vi även få se Barbie och Kens bilar.
 
Ska du köpa biljetter till "Barbie"? Ska du testa bilarna i "Forza Horizon 5"?
| 26 juni 2023 19:00 |