Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

9 augusti 2017 | 19:00

"Ballers" och "Insecure" förlängs med nya säsonger hos HBO

Dwayne "The Rock" Johnson kan inte misslyckas, en förlängning av "Ballers" var därför given. Tack och lov får även Issa Raes "Insecure" en fortsättning!
Två av HBO:s sommarserier får förnyat förtroende, rapporterar Variety. Dwayne "The Rock" Johnsons "Ballers" är nu klar för en fjärde säsong, medan Issa Raes "Insecure" kommer tillbaka med en tredje.
 
"Vi är väldigt nöjda med båda våra sommarserier, "Ballers" och "Insecure", de knöt ett band med våra tittare från dag ett. Vi är så stolta över att få arbeta med Dwayne, Issa och alla fantastiskt talangfulla medarbetarna involverade i båda serierna," sade Amy Gravitt (vice programdirektör hos HBO).
 
 
Båda serierna är mitt uppe i sina nuvarande säsonger för tillfället. Med tanke på att Amy Gravitt kallade dem för "sommarserier", lär de nya säsongerna dyka upp någon gång under sommaren 2018.
 
"Ballers" är en av de serier som drabbats av hackerattacken mot HBO och har fått några avsnitt från den pågående säsongen läckta. Lyckligtvis verkar detta inte ha gjort någon större skada (tittarmässigt) eftersom HBO väljer att ge serien förnyat förtroende mitt under pågående säsong. The Rock verkar onekligen sitta säkert!
 
Har du givit "Insecure" och "Ballers" en chans ännu?
| 9 augusti 2017 19:00 |