Klipp

Skribent

David Sjögren

16 juli 2015 | 15:00

Följ med bakom kulisserna på "True Detective"

Kom närmare händelsernas centrum genom intervjuer och klipp från arbetet bakom HBO-serien.
Halvvägs in i den andra säsongen av "True Detective" går åsikterna isär kring huruvida den är bra eller inte. Vissa gillar den mer, andra mindre. Vad man än tycker kan det hur som haver vara trevligt att ta en närmare titt på vad som egentligen sker bakom kulisserna på inspelningen av den påkostade HBO-serien.

Nedan följer sex sevärda små featurettes. De tre första bjuder in till inspelningen och visar upp hur arbetet går till, till exempel hur involverad serieskaparen Nic Pizzolatto är och hur man i samband med den rafflande skottlossningsscenen tog hjälp av tränade Navy SEAL-soldater som instruerade skådespelarna för att göra scenen så verklighetstrogen som möjligt. I de tre efterföljande klippen intervjuas huvudrollsinnehavarna Colin Farrell, Vince Vaughn och Rachel McAdams, som får utveckla sina tankar om rollfigurerna och serien i stort.


Vill ni läsa och höra mer om "True Detective" rekommenderas våra veckovisa eftersnackstexter samt MovieZines egen podcast "Watching the Detectives", där serien analyseras och diskuteras in i minsta detalj.

Vad tycker ni om den andra säsongen så här långt?
| 16 juli 2015 15:00 |