Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

18 januari 2018 | 23:15

"Bad Boys" är ett steg närmare en spinoff som tv-serie hos NBC

NBC har nu officiellt beställt ett pilotavsnitt av den potentiella "Bad Boys"-spinoffen.
Vi rapporterade för ungefär tre månader sedan att "Bad Boys 2" såg ut att få en uppföljare, i form av en tv-serie. Enligt uppgifterna då hade "The Blacklist"-manusförfattarna, Brandon Margolis och Brandon Sonnier, precis börjat skriva på ett manus för en tv-serie producerad av Jerry Bruckheimer - med Gabrielle Union i huvudrollen.
 
Tidigare under kvällen ska NBC ha bekräftat att de nu har beställt ett pilotavsnitt av tv-serien, enligt uppgifter till Variety. Vilket innebär att "Bad Boys"-spinoffen tagit ett stort steg mot att faktiskt bli av.
 
 
Tv-serien kommer att handla om Sydney "Syd" Burnett - Sydney Burnett (Gabrielle Union) är Marcus Burnetts (Martin Lawrence) syster och var romantiskt involverad med Mike Lowrey (Will Smith) i långfilmen från 2003 - som har slutat på DEA och nu arbetar för LAPD, med en ensamstående mamma som partner.
 
Efter den, enligt mig själv, förvånansvärt lyckade "Lethal Weapon"-serien som rullar på FOX kan jag definitivt se den här serien som NBC:s motsvarighet - dessutom med två kvinnor i huvudrollerna, vilket kan få serien att stå ut lite i mängden bland de många snutserierna.
 
Vad tycker du själv - är du sugen på att se vad Gabrielle Union kan göra med Syd i en "Bad Boys"-spinoff? Kommentera gärna nedan!
| 18 januari 2018 23:15 |