Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

26 oktober 2017 | 12:00

Det verkar som att "Bad Boys 2" får en fortsättning trots allt

Eftersom "Bad Boys 3" verkar helt körd - tar Jerry Bruckheimer "Bad Boys"-världen till tv med en spinoffserie, om DEA-agenten Sydney Burnett, istället.
"Bad Boys 2" verkar få en fortsättning trots allt, rapporterar Deadline. Men det blir inte i form av en direkt uppföljare, för "Bad Boys 3" kommer enligt Martin Lawrence sannolikt inte att bli av på grund av Will Smiths hektiska schema.
 
Istället planeras nu en spinoffserie med Gabrielle Union (som spelade Special Agent Sydney Burnett i "Bad Boys 2") i huvudrollen. Sydney Burnett är Marcus Burnetts (Martin Lawrence) syster och var romantiskt involverad med Mike Lowrey (Will Smith) i långfilmen från 2003.
 
Det är i nuläget oklart om vare sig Lawrence eller Smith är sugna på att dyka upp i serien. Inhopp likt Bradley Coopers i "Limitless"-spinoffserien vore åtminstone lättare att planera in för Smith, än en hel långfilm hade varit.
 
Jerry Bruckheimer, producenten bakom både "Bad Boys" och "Bad Boys 2", ska i alla fall vara klar som producent även för spinoffen. Spinoffseriens manus skrivs av "The Blacklist"-manusförfattarna Brandon Margolis och Brandon Sonnier.
 
Om du inte riktigt minns "Syd" från "Bad Boys 2" - kan du färska upp minnet med trailern från 2003 nedan!
  
 
Blir du sugen på att dyka ner i "Bad Boys"-universumet igen? Kommentera gärna nedan!
| 26 oktober 2017 12:00 |