Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

27 oktober 2014 | 20:12

Även Taylor Kitsch är klar för "True Detective"

Han bekräftar det i en intervju med mediasajten AdWeek.
I intervjun ställs den retoriska frågan: "Du har "True Detective" framför dig nu?"

Kitsch svarar: "Mm-hmm" och nickar.

Kitsch säger sedan att han är grymt pepp på att börja spela in den andra säsongen av Nic Pizzolattos hyllade HBO-drama.

- Det har varit nästan ett helt år sen jag filmade något senast ["The Normal Heart"], så det kliar i mig att få köra igång. Det har varit alldeles för lång tid. Men du får härda ut. Jag tog ju ett sabbatsår fastän jag ville jobba, för jag ville inte bli överexponerad eller bara jobba för sakens skull. Men det var tufft att sitta ut året och hålla tummarna för att få "True".   

Tydligen lönade det sig. 

- Jag hade tålamod och tackade nej till en massa saker bara för att jag så attans gärna ville vara en del av serien. Och mötet med Nic Pizzolatto fick mig att komma ihåg varför jag ville bli skådis, varför du fortsätter kämpa och varför du inte ger upp. 

- Och när vi pratade, han är så uppenbart smart och passionerad - det smittar av sig. Så jag är grymt taggad på börja nu. Jag kan fan knappt hålla mig. Jag älskade första säsongen för det var totalt olikt allt annat jag sett på... jag vet inte hur länge.  


Den kvinnliga huvudrollen har ännu inte offentliggjorts, men är ni nöjda med rollistan så här långt? Colin Farrell, Vince Vaughn och nu Taylor Kitsch. Vad tror ni om säsong två med dessa tre herrar? 
| 27 oktober 2014 20:12 |