Film

Skribent

Oskar Möller

7 juli 2023 | 09:15

"Avatar: The Way of Water" fortsätter krossa konkurrensen på streamingtjänsterna

Det är motsatsen till en twist: när det gäller tittarsiffror krossar James Camerons "Avatar 2" konkurrensen på streamingtjänsterna med helt överlägsna siffror: 2 miljarder streamade minuter på Disney Plus och (amerikanska versionen av) HBO Max.
Trots alla farhågor har det gått riktigt bra för James Camerons "Avatar: The Way of Water" på biograferna som har tjänat in hela 2 miljarder dollar på biograferna.
 
Men det stannar inte där. Den ubåtkunnige regissörens uppföljare om livet på Pandora krossar även konkurrensen på streamingtjänsterna i USA. Med närapå 2 miljarder tittade minuter under en vecka i juni lade Camerons epos övriga filmer långt bakom sig. Filmen gick upp 7 juni på Disney Plus och HBO Max i USA och kom upp till rekordsiffrorna på endast fem dagar under veckan som mätningen utfördes, enligt Variety.
 
 
Detta att jämföra med Netflix "The Boss Baby" och "We're the Millers" - två respektive trea på listan - som båda hamnade under 400 miljoner streamade minuter. Observera att "Avatar: Way of Water" inte finns att strömma på  den svenska versionen av HBO Max.
 
Har ni sett "Avatar: The Way of Water" än?
| 7 juli 2023 09:15 |