Serie

Skribent

Oskar Möller

16 juli 2023 | 07:00

Aubrey Plaza kan spela en mäktig häxa i kommande Marvelserie

Det börjar se ut som att Aubrey Plaza snart blir en del av MCU. Allt fler tecken pekar på att"White Lotus"-stjärnan är  en del av av nya Marvelserien "Agatha: Coven of Chaos".
Kathryn Hahn återkommer i sin roll som Agatha Harkness från WandaWision. Andra karaktärer från serien förväntas reprisera sina roller och få tillökning från övriga MCU. En som det har spekulerats mycket om på sistone är Aubrey Plaza och just nu finns det allt fler tecken som tyder på att det stämmer.
 
Många är nyfikna på om Plaza skulle spela en orignalkaraktär gjort för serien eller om hon tar på sig en redan existerande roll i Marveluniversumet. Det finns några magiker att välja mellan som skulle passa såväl skådespelerskans utstrålning och seriens vibe. De flesta är på det klara med att Plaza ska spela en skurk som antihjälten Agatha ställs emot. Bland karaktärer som skulle passa listas Mefisto och Nightmare - men ingen passar bättre än den mäktiga häxan Morgan Le Fay enligt Screen Rant.
 
Morgan Le Fay är en mäktig ond magiker som i Marvelserierna stort sett är odödlig, kan resa genom tid och rum, flyga, förvandla sig till djurform och skapa illusioner bland mycket annat. Det låter onekligen som en värdig motståndare till vem som helst!
 
Ryktena om Plazas inblandning i serien har pågått i månaden men har solidifierats nu när har skådespelaren Joe Locke som Liksom Hahn är bekräftad för serien gratulerade såväl Hahn som Plaza till deras Emmynomineringar - med ett grönt hjärta för Plaza. Värt att notera är att grönt är Morgan le Fays signaturfärg. Kanske är det inget. Men visst verkar det vara lite för mycket av ett sammanträffande. Och handen på hjärtat - visst skulle Plaza passa i MCU? 
 
 
Vad tycker ni om att få se Aubrey Plaza bli en del av MCU?
| 16 juli 2023 07:00 |