Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

29 augusti 2016 | 15:00

Arya fruktar att mördas om hon sticker svärdet i Cersei

Maisie Williams pratar om framtiden för Arya Stark och "Game of Thrones".
Apropå vetskapen att vi bara har 13 avsnitt kvar av älskade "Game of Thrones" och historien definitivt närmar sig sitt slut, frågade Variety hur Maisie Williams som spelar Arya Stark känner inför Aryas framtid.

- Det vore jättekul att jobba ihop med en Stark igen, men helst vill jag att hon möter Melisandre eller Cersei och komma levande ut ur det, bara för att bocka av ett till namn på listan. Men samtidigt känns det som att folk skulle vara ute efter mig då, för även om många ogillar Cersei älskar vi samtidigt att hata henne och jag älskar att hata henne. Men för handlingens skull vore det coolt om jag får möta någon av dem och hugga dem med mitt svärd.

Det är tveklöst att Arya är som bäst när hon går full-assassin-mode och sopar mattan med seriens mest beräknande svin och bevisar för alla som underskattar hennes farlighet på grund av hennes unga ålder och lilla kropp.

Just nu väntar vi på säsong 7, vars 7 avsnitt inte kan spelas in förrän i vinter med tanke på de nya, kallare tiderna i serien. Säsongen blir kortare än tidigare för att kunna leverera det höga produktionsvärde den resterande handlingen kräver. Säsong 8 blir den sista och innehåller bara 6 avsnitt.

- Allt gott har ett slut och fortsätter man blir de inte bra längre. Inget varar för evigt och vi har gjort vårt jobb, det är dags att knyta ihop säcken och serien får det slut den alltid var menad att få, vilket är väldigt speciellt. När David och Dan började skriva serien visste de redan slutet, långt före de visste att de skulle få fortsätta och göra så många säsonger: de var nöjda om de fick göra en säsong. Allting började med ett slut i sikte och det är spännande att närma sig det... Det ska bli så kul att träffa alla igen, vilket blir mycket senare i år eftersom vintern är här, så det kan inte spelas in i soliga Belfast.

Vi ser också fram emot att se gänget igen! Säsong 7 planeras vara klar till sommaren 2017, vilket är senare än dn vanliga april-premiären.

Vad hoppas du att Arya får uppleva i nästa säsong?
| 29 augusti 2016 15:00 |