Film

Skribent

Alexander Kardelo

20 maj 2017 | 17:00

Arnold kommer tillbaka i sjätte ”Terminator”

Först rebootad, sen skrotad - och nu verkar Terminator vara på väg tillbaks. Det senaste från Arnold Schwarzenegger? ”I’ll be back.”
2015 års ”Terminator Genisys” var en uppföljare som knappast gjorde några fans glada. Men konceptet är fortfarande lite för bra för att termineras. Nu försäkrar skådespelaren bakom cyborgen oss om att det blir en sjätte film.

- Den är tillbaka på banan. Det går framåt. James Cameron har några bra idéer om hur man kan fortsätta på franchisen, säger Schwarzenegger till Screen och tillägger för säkerhets skull:

- Jag kommer att vara med i filmen.
 
Tidigare i år kunde vi läsa om att Cameron, mannen som drog igång hela kalaset med briljanta actionfilmerna "The Terminator" (1984) och "Terminator 2: Domedagen" (1991) planerade en sista film för att knyta ihop säcken. Och produktionsbolaget Skydance påstår sig ha "något otroligt spännande att berätta" senare i år.
 
 
Under intervjun från den pågående filmfestivalen i Cannes passade Arnold Schwarzenegger på att snacka om ”Triplets”, den länge fördröjda fortsättningen på komedin ”Twins” från 1986. Redan i år kan han stå framför kameran med Danny DeViro och Eddie Murphy.

- Manuset kommer bli klart inom en månad. Det är alldeles runt hörnet.

Och vad händer egentligen med planerna på en ny ”Conan”? För inte så längesen ryktades det om att projektet var dött.

- Den skrivs om just nu… Tanken är att göra den.
 

Se också: Första bilden från Schwarzeneggers nya actionkomedi

| 20 maj 2017 17:00 |