Film

Skribent

Fredrik Adolvsson

30 mars 2024 | 14:30

Ari från "Entourage" går ut i primitivt krig mot dinosaurier

Den kommande scifi-rullen kommer sätta en helt ny (miljoner år gammal) spinn på Vietnamkriget.
Jeremy Piven (Ari Gold från "Entourage") får sällskap av Tricia Helfer ("Battlestar Galactica") och Ryan Kwanten ("True Blood") för en science fiction-historia med potential för stor underhållning. Med betoning på stor. Den berättar Collider.
 
"Primitive War" bygger på en serie böcker av författaren Ethan Pettus och utspelar sig mitt under brinnande Vietnamkrig. Vi får följa ett elitförband som skickas in i djungeln för att spåra upp en försvunnen pluto av soldater, när de istället stöter på livs levande dinosaurier. Räddningsuppdraget förvandlas med ens till kamp för överlevnad.
 
Filmen kommer regisseras av australienaren Luke Sparke ("Occupation: Rainfall"), som beskriver filmen som en blandning av action och överlevnad med gott om militära teman:
 
- Jag fängslades av bildspråket kring Ethans bok och den historia den berättade. Jag har arbetat hårt för att fånga den essensen, men också det grusiga, skräckinjagande och militära. Min vision är att det ska kännas som om karaktärerna har lämnat filmen "Plutonen" och hamnat i gapet på de största rovdjur som planeten någonsin har skådat.
 
Inspelningarna "Primitive War" drar snart igång i Sparkes hemland. Premiärdatum är okänt.
 

Läs också: Sylvester Stallone: "Jag är en dinosaurie från 80-talet"

 
| 30 mars 2024 14:30 |