Spel

Skribent

Veronica Sandström

19 april 2018 | 21:07

Är ”Spider-Man” det första av flera nya Marvel-spel?

Fler spel är kanske att vänta från Marvel och Sony efter att ”Spider-Man” släpps senare i år.
För några veckor sedan skrev viom det nya ”Spider-Man”-spelet som släpps i september i år till Playstation 4. Nu kommer fler nyheter om vår favorithjälte med röda trikåer.
 
Spelet är redan väldigt hajpat och många ser fram emot att spela som Peter Parkers alter ego. Men enligt en intervju med Bill Rosemann (den kreativt ansvarige på Marvel) som publicerats av The Telegraph så ger han en hint om att ”Spider-Man” kan vara en språngbräda till fler spel i Marvel-serien.
 
 
Bill Rosemann har jobbat i 20 år på Marvel och just nu så samarbetar han med Sony för att utveckla ”Spider-Man”. När han får frågan om ifall det kommer att komma fler spel i Marvel-serien så säger han:
 
- Kunde någon kunde tro att scenen med Nick Fury i "Iron Man" skulle resultera i "The Avengers"? Vi vill göra det bästa "Spider-Man"-spelet, resten kommer att sköta sig själv. Men vem vet vad som sker i framtiden.
 
Så kanske kommer det att bli fler spel från Marvel-universumet på ps4:an i framtiden. Det känns ju som att det både ligger rätt i tiden (med tanke på hur många filmer det finns på temat just nu) och att möjligheterna är näst intill oändliga.
 
Är du ett Marvel-fan? Vilken superhjälte skulle du vilja se i ett nytt spel?
| 19 april 2018 21:07 |