PODCAST

Skribent

Fabian Nordlander

12 november 2015 | 16:00

Är "Spectre" faktiskt bättre än "Skyfall"?

Nu har större delen av världen sett “Spectre” och alla har landat i sina tankar. Så frågan kvarstår, kunde “Spectre” slå megahitten och favoriten “Skyfall”?
"Skyfall" drog in över 1 miljard dollar i intäkter och blev snabbt en favorit hos många när det gällde Bond-­filmer. Det var en nypa frisk luft med en mix av en gnutta nostalgi. Nu tre år senare, har samma team med Sam Mendes i spetsen gjort nästa Bond-­film. Trots att “Spectre” inte är en direkt uppföljare likt “Quantum of Solace”, så kommer den jämföras som sådan. Så hur blev resultatet, bu eller bä, flipp eller flopp?



Det tänker vi besvara i det senaste avsnittet av vår podcast “Nörden & Jag”. De avslutar sin trilogi av Bond­-avsnitt med en SPECTRE­-special! De dissekerar filmen från början till slut  och går genom allt, plot, skurk, och inte minst organisationen S.P.E.C.T.R.E. I sann Nörden & Jag­-anda ger vi er även en kurs i den första superorganisationen . Det blir en het diskussion då podduon ställer sig på varsin sida om vad de tyckte om "Spectre". Kill or not to kill...

Lyssna i separat fönster här



Finns även på iTunes!
| 12 november 2015 16:00 |