RYKTE

Skribent

Alexander Dunerfors

19 augusti 2016 | 13:30

Är Mary Jane Watson med i ”Spider-Man Homecoming”?

Ryktet säger att den välkända karaktären har hittat sin skådis.
Varje high school-film behöver sina kärleksbekymmer. I kommande ”Spider-Man Homecoming” verkar det som att Mary Jane Watson är tillbaka i Peter Parkers liv.

Mary Jane, som spelades av Kirsten Dunst tre gånger, kommer nu att gestaltas av Zendaya. The Wrap skriver att den 19-åriga sångerskan och skådisen (från bland annat tv-serien ”Shake It Up!”) har fått den välkända rollen. Det verkar bekräftas av filmens IMDb-sida, men inte av Marvel som hittills valt att hålla Zendayas karaktär hemlig.

Brittiske Tom Holland som en tonårig Peter Parker/Spider-Man mötte vi redan i våras i ”Captain America: Civil War”. Han har tidigare berättat hur hans version skiljer sig från de tidigare Spider-Man-filmerna:

- Det här är en väldigt annorlunda sida av Spider-Man för ni kommer få se en ung kille försöka hantera vardagsproblem som vilken 15-åring som helst, samtidigt som han också försöker rädda stan. Han är plågad av allt som händer, och också allt som håller på att hända med Avengers. För efter "Civil War" så vet vi ju inte riktigt vad som händer där överhuvudtaget. Och han är mitt i smeten.

Är Zendaya ett bra val för Mary Jane Watson? Kommentera nedan.
| 19 augusti 2016 13:30 |