Skribent

MovieZine

19 juli 2019 | 15:00

Är du Sveriges främste Batman-samlare?

Studion Warner Bros är på jakt efter personen med största samlingen.
Medan vi väntar på Matt Reeves "The Batman" vill Warner Bros hitta och belöna Sveriges största samlare av Batman-prylar.
 
Som säkert många känner till skapades Batman av tecknaren Bob Kane och manusförfattaren Bill Finger 1939. Nu 80 år senare har Warner Bros bestämt sig, den främste samlaren ska utses. Uppgiften är enkel, det fan med den största samlingen vinner bland annat en resa och biljetter till årets upplaga av Comic Con Stockholm.

– Batman är en av våra mest populära superhjältar genom tiderna. Vi tror att det handlar om att de flesta kan känna igen sig i honom. Han är superhjälten utan superkrafter. För många har karaktären hängt med från barndomen in i vuxenlivet. Därför vill vi under detta jubileumsår fira lite extra med de mest hängivna fansen, berättar Agnetha Gardebrandt på Warner Bros.
 
För de som delta i tävlingen (som startar idag 19 juli) skickar du bilder med motivering till event@agency.se. Observera att du måste ha fyllt 18 år för att delta i tävlingen (som avslutas 11 augusti).
 
Vinnaren får förutom äran att titulera sig Sveriges främste Batman-samlare, resa, logi och biljetter för två till Comic Con Stockholm den 13-15 september 2019 plus en signerad Batman-tidning.
| 19 juli 2019 15:00 |