Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

18 januari 2018 | 23:45

Är du också sugen på en fortsättning av succéserien "Vänner"?

Några fans har snickrat ihop en trailer på hur "Vänner"-gängets återförening hade kunnat se ut, i en potentiell långfilm.
"Vänner" är en av tv-historiens mest lyckade komediserier. Efter hela tio säsonger, som rullade mellan 1994 och 2004, kröntes serien med ett nästintill perfekt finalavsnitt - som då sågs av drygt 52 miljoner människor.
 
Efter att ha syndikerats och nu gjorts tillgänglig via en rad streamingtjänster, lever seriens arv fortfarande vidare som en av de mest omtittningsbara guldklimparna bland komediseriernas utbud.
 
Många är därför mer än sugna på en fortsättning av serien - och nu finns det en trailer som visar på hur det hade kunnat se ut:
 
 
Trailern består framförallt av klipp från serierna "Cougar Town", "Joey" samt "Wep Therapy". På bara några dagar har "fejk-trailern" kommit upp i en bra bit över en miljon tittningar. Det finns med andra ord, utan tvekan, en marknad för en fortsättning.
 
Men skådespelarna från originalserien har vi flera tillfällen sagt att de inte vill göra om sina roller, utan låta serien stå för sig själv. Kanske vore det dumt att förstöra det perfekta slutet från seriefinalen med något nytt?
 
Vad tycker du - är du sugen på nya avsnitt av "Vänner" eller är du nöjd med de tio säsongerna som finns? Kommentera gärna nedan!
| 18 januari 2018 23:45 |