Film

Skribent

Fredrik Adolvsson

19 december 2023 | 15:00

Biopremiär för ”Aquaman and the Lost Kingdom” - men vår recensent är inte imponerad

Vi har sett "Aquaman and the Lost Kingdom", och det är osäkert om någon bryr sig.
Vår recensent Lucas Mass var och såg "Aquaman and the Lost Kingdom" på första biovisningen (filmen har inte förhandsvisats för pressen). Hans spontana intryck var inte positiva:
 
"James Wans snygga 50-tals sci-fi inspirerade bilder går långt men kan inte hjälpa en film som väldigt tydligt har käkats upp och spottats ut flera gånger. Varken katastrofen den kunde ha varit eller den roliga popcornfilmen den borde ha varit, båda hade varit mer intressant.
 
Slutresultatet är en film som varken studion eller dess regissör verkar bry sig om nå mer och det känns som att publiken kommer hålla med."
 
Mer av Lucas tankar och insikter kommer med när hans recension publiceras, så håll utkik på MovieZine klockan 09:00 imorgon bitti.
 
Den här gången kräver superskrupen Black Manta (Yahya Abdul-Mateen II) hämnd för sin pappas död, och tänker göra allt för att lyckas - med hjälp av en uråldrig kraft. Vilket i sin tur får Aquaman (Jason Momoa) att söka en oväntad allians för att skydda såväl Atlantis som välrden från att förstöras.
 
"Aquaman and the Lost Kingdom" har premiär på svenska biografer idag, den 19 december.
 
 
| 19 december 2023 15:00 |