Film

Skribent

Alexander Dunerfors

1 april 2015 | 16:00

April, april! Blev du lurad idag?

Groot Beer, Popcorn Time och zombies på bio - så skojades det 1 april.
Lita inte på något du läser den 1:a april. Även om vi på MovieZine inte hade något aprilskämt i år (jag lovar och svär!) så var internet som alltid fullt av lurendrejare med mer eller mindre påhittiga bluffar. Här är några av dem vi hittat.

Netflix köper upp Popcorn Time

Torrentfreak skriver att Netflix köper upp den olaglige konkurrenten Popcorn Time. Tjänsten ska leva vidare som en gratisversion av Netflix. 

Heath Ledger för snygg för Joker

Collider passar på att lista fem anledningar till varför Heath Ledger är helt felcastad i sin kommande roll som Jokern i "The Dark Knight"…

Huvudrollen i ”Star Wars”

Samma sajt fortsätter med sin märkliga tidsresa och berättar att George Lucas, känd för ”American Graffiti”, anlitat en snickare vid namn Harrison Ford till sin science fiction-film ”Star Wars”.

Gröna Lund skräms på bio

Nöjesparken Gröna lund öppnar upp ett nytt skräckhus i sommar. Så de passade på att skrämma slag på kärlekskranka biobesökare med en zombie.


SF förlänger vintertiden

Det här med sommartid är ett tokigt påhitt, tycker SF Bio, eftersom folk går som mest på bio när det är mörkt. Därför förlängs vintertiden på biograferna månaden ut.

Robert Pattinson till ”The Walking Dead”

Är Robert Pattinson på väg att spela skurken Negan i ”The Walking Dead”? Det påstår MoviePilot, och vi hoppas verkligen det handlar om ett skämt.

...och Stephen King skriver ett avsnitt

Skräckfarbror King skriver på sin sajt att han gått med på att skriva ett avsnitt av zombieseriens nästa säsong. Han lovar dessutom att ta livet av tre nyckelkaraktärer.

Hodor håller dig sällskap på resan

Med mobilhållaren från Thinkgeek kan du ta med dig Hodor på långresan. GPS-app ingår. Fast hur hjälpsam är Hodor egentligen när du kört vilse?


Pigg på Guardians of the Galaxy

På samma sajt hittar vi drycken Groot Beer och energishots vid namn Rocket Fuel. Tillräckligt bra för att vara sant!

Hjärnimplantat för hemmabruk

Framtiden är här! Hos Webhallen kan du köpa Intel Inside U, världens första hjärnimplantat för hemmabruk. Nanoroboten fäster sig i cortex och till exempel kan du se film projiceras direkt på näthinnan. Ett måste för tekniknörden för bara 5990 kr.

Fast to the Future

IGN försökte övertyga sina läsare om att "Tillbaka till framtiden" får en reboot, med Vin Diesel bakom ratten på en tidsresande DeLorean. Dessvärre också bluff och båg.


Har du sett fler film- och tv-relaterade aprilskämt? Kommentera nedan.
| 1 april 2015 16:00 |