Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

20 maj 2022 | 09:40

Apple TV+ utökas - han kommer att regissera nya “Godzilla”

Matt Shakman, som senast gjorde "WandaVision" har blivit anlitad att regissera avsnitt för nya "Godzilla"-serien som kommer till Apple TV+.
Som vi tidigare har rapporterat om kommer "Monsterverse", som består av Godzilla, King Kong och andra bestar, att utökas med både filmer och en serie på Apple TV+. Nu rapporterar Deadline, att Matt Shakman blivit anlitad för att regissera "Godzilla"-seriens två första avsnitt. Shakman är en otroligt mångfacetterad regissör som tidigare arbetat med bland annat “Fargo”, “Game of Thrones” och “It's Always Sunny in Philadelphia”

I serien som ryktas heta "Godzilla and the Titans", får vi se vad som hände efter förra årets “Godzilla vs. Kong”. Förutom Godzilla själv, kommer vi att få följa en familj som letar efter svar och hur de är kopplade till den hemliga organisationen “Monarch”. I de senaste årens Godzilla- och King Kong-filmer är denna mystiska grupp ansvariga för att jaga och studera dessa bestar.

När denna monster-serie kommer återstår att se, då Shakman verkar vara en väldigt upptagen regissör. Förutom ovannämnda produktioner, har vi tidigare rapporterat om att han även ska regissera fjärde “Star Trek”-filmen. Vi håller tummarna för att Shakman gör plats i schemat för nya “Godzilla” och hans avsnitt håller samma nivå som hans tidigare verk.

Datum för nya “Godzilla”-serien är ej satt ännu.

| 20 maj 2022 09:40 |