Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

5 mars 2018 | 21:15

Antologi-serien "Black Mirror" förlängs med en femte säsong av Netflix

Netflix verkar inte ha fått nog av "Black Mirrors" (oftast) dystra visioner för framtiden - utan låter seriens skapare fortsätta sia med en femte säsong.
Antologi-serien "Black Mirror" har förbluffat sina tittare år efter år med fristånde (filmaktiga) avsnitt, i vilka vi alltid får någon form av inblick i en närliggande framtid - där ett specifikt teknologisk framsteg dissikeras och (tyvärr) ofta visar sig leda till något hemskt.
 
Den fjärde säsongen släpptes precis innan nyårshelgen 2017 - och möttes ännu en gång av såväl kritikers som vanliga tittares hyllningar. Drygt två månader senare står det nu klart att det även blir en femte säsong.
 
Det har också ryktats om att en spinoffserie på avsnittet "USS Callister" (från årets säsong) kan vara på gång.
 
 
Det framgår däremot inte om även den femte säsongen kommer att bestå av totalt sex nya avsnitt (som de två senaste har gjort) - och inte heller när vi kan förvänta oss att få se den. Bara vetskapen om att det faktiskt kommer fler avsnitt, är i alla fall för min del en tillräckligt god nyhet bara det!
 
Är du peppad på att se vilka nya scenarier som "Black Mirror" kan koka ihop till en femte säsong? Kommentera gärna nedan!
| 5 mars 2018 21:15 |