Spel

Skribent

Anders Eklöf

27 april 2020 | 19:44

Äntligen ett datum för "The Last of Us Part II"

Det tidigare försenade "The Last of Us Part II" har äntligen fått ett datum, tillsammans med samurajspelet "Ghost of Tsushima".
Vi kunde tidigare berätta att det hett efterlängtade "The Last of Us Part II" försenades till ett obestämt datum på grund av logistiska problem med anledning av coronarviruset, men nu har Playstation gått ut med ny information
 
"The Last of Us Part II" släpps nämligen till Playstation 4 den 19 juni, vilket inte är allt för långt borta. 
 
Jag spelade nyligen om "The Last of Us" för första gången sedan det släpptes 2013 och kan glatt berätta att jag tycker det håller riktigt bra fortfarande, så peppen inför uppföljaren växte sig helt klart starkare. 
 
 
Sony Interactive Entertainment meddelar även att spelet "Ghost of Tsushima", av studion Sucker Punch Productions, släpps cirka en månad senare.
 
Den 17 juli är det dags att träda in i rollen som samuraj, i det Playstation-exklusiva äventyret.  
 
 
"Jag vill personligen gratulera och tacka Naughty Dog och Sucker Punch Productions för deras prestationer, då vi vet att det inte är en lätt uppgift att nå mållinjen under dessa förutsättningar. De båda teamen har jobbat hårt för att leverera upplevelser i världsklass och vi kan inte vänta på att få höra vad ni tycker när de släpps om några korta månader", säger Hermen Hulst, chef för Worldwide Studios i ett pressmeddelande
 
Samtidigt rapporteras det på flera håll om att en hel del innehåll från "The Last of Us Part II" har läckt på Youtube, så passa dig om du inte vill få berättelsen avslöjad. 
 
Ser du fram emot "The Last of Us Part II" och "Ghost of Tsushima"? Kommer du köpa de på releasedagen? 
| 27 april 2020 19:44 |