Film

Skribent

MovieZine

15 september 2023 | 23:25

Nästa Lara Croft? Så kan Ana de Armas se ut i "Tomb Raider"

Drömma går ju... En Reddit-användare har satt ihop en bild på "Blonde"-stjärnan som den ikoniska tv-spelshjälten.
Angelina Jolie och Alicia Vikander har spelat henne på bioduken. Men snart ska Lara Croft ta steget till tv-rutan med en ny serie på Amazon. Vem ska ta över den ikoniska rollen som orädd (och alltid strålande snygg) gravplundrare? Vad sägs om Ana de Armas, som verkar som klippt och skuren för "Tomb Raider"-action i nysläppta fan-art som publicerats på Reddit. (Tack Screenrant!)
 
 
Kubansk-spanska Ana de Armas är såklart van vid action efter tuffa roller i både "No Time to Die" och "Ghosted". Hon visade stor skådespelartalang som Marilyn Monroe i "Blonde" och har även charmat Hollywood och publiken i filmer som "Knives Out".
 
Nästa år väntar mer action: hon spelar huvudrollen i "Ballerina" som är en spinoff till filmerna om John Wick. De Armas är en stjärna som bara väntar på att axla en egen franchise.
 
Amazon jobbar flitigt på den nya "Tomb Raider"-serien, som utvecklas av Phoebe Waller-Bridge. Just nu har vi dock inte så mycket mer detaljer om när den släpps, eller vem vi kommer få se som Lara.
| 15 september 2023 23:25 |