Film

Skribent

Alexander Kardelo

29 oktober 2021 | 14:30

Ana de Armas kan leda "John Wick"-spinoff

Bond-stjärnan spelar dödlig ballerina med hämnd i sikte.
Från James Bond till John Wick - skådespelerskan Ana de Armas är aktuell för rollen i "Ballerina", en actionpackad kvinnlig spinoff på "John Wick"-filmerna.

Hon kommer att spela en ung ballerina, tillika lönnmördare, som vill hämnas på de som mördade hennes familj. Karaktären syntes i "John Wick: Chapter 3" men inför den egna långfilmen är det alltså dags för en aningen mer känd aktris i rollen. Len Wiseman ("Underworld") står för regin.

Om Keanu Reeves själv gör ett inhopp i ballerinans film är inte klart, skriver Deadline. Närmast är han aktuell i "John Wick 4", med biopremiär i maj 2022 - en film där för övrigt Bill Skarsgård har en roll.
 
 
Ana de Armas imponerade starkt i Bondfilmen "No Time to Die", där hon trots begränsad speltid både hann sparka röv i krävande actionscener och bjöd på en del humor. Hon är också känd från mordmysteriet "Knives Out" (även den med Daniel Craig). Och vi kommer få se mycket mer av skådespelerskan - närmast på gång med bröderna Russos Netflix-rulle "The Gray Man".

Lika fort som hennes stjärnstatus växer även John Wicks universum. En tv-seriespinoff med titeln "The Continental" håller just nu på att fylla upp sin rollista.
| 29 oktober 2021 14:30 |