Film

Skribent

Jakob Åsell

14 april 2016 | 11:00

Amerikansk filmatisering av ”Flickan som lekte med elden” åter på gång

Sony lovar en uppföljare till "The Girl with the Dragon Tattoo" under sin presentation på CinemaCon i Las Vegas igår.
Den amerikanska filmatiseringen av Stieg Larssons ”Flickan som lekte med elden”, andra delen i den världsberömda Millennium-trilogin, verkar nu vara åter i rullning hos Sony. 

Inga detaljer gavs om när, var eller hur uppföljaren till David Finchers ”The Girl With The Dragon Tattoo” skulle bli verklighet men titeln dök upp i slutet av Sonys stora framtids-presentation i Las Vegas under gårdagen och bekräftar ryktet om den kommande uppföljaren.

Fincher själv har tidigare sagt att eftersom att Sony investerat så mycket i att utveckla ”The Girl Who Played With Fire”, så lär de bli tvungna att genomföra den.

Rykten har dock gått att varken David Fincher, Daniel Craig eller Rooney Mara återvänder till någon uppföljare efter den första filmens ljumma framgångar, istället har bland andra Alicia Vikander ryktats kliva in i rollen som Lisbeth Salander. 

Andra titlar som dök upp i samma veva var James Wans ”Robotech”, ”Jumanji”-rebooten, ”Blade Runner 2”, ”Zombieland 2” och Stephen Kings ”Det mörka tornet" med Idris Elba och Matthew McConaughey i huvudrollerna.
| 14 april 2016 11:00 |