Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

27 november 2017 | 06:55

AMC har avslöjat crossover-karaktären i "Walking Dead"-universumet

Det blev ingen av de karaktärer som på förhand hade växt fram som tittarnas favoriter till crossover-avsnittet.
Istället blev det "The Walking Deads" Morgan Jones (Lennie James) som, lite oväntat, kommer att dyka upp i "Fear the Walking Deads" fjärde säsong.
 
 
Det var under nattens avsnitt av "Talking Dead", den talkshow som sänds direkt efter varje avsnitt av "The Walking Dead", som seriens showrunner Scott M. Gimble avslöjade nyheten.
 
"Även fast Morgan kommer att dyka upp i "Fear", har han fortfarande mycket historia kvar att berätta i "The Walking Dead". Det som händer med Morgan under säsong 8 av "The Walking Dead" sätter upp hans story för "Fear". Det var också viktigt att se "Fears" värld och karaktärer berättas genom nya, men bekanta, ögon," motiverade Scott M. Gimble sitt val av crossover-karaktär med.
 
 
Alla som hade hoppats på ett originavsnitt för Negan, får helt enkelt fortsätta hoppas på att det dyker upp ett sådant under "The Walking Deads" nionde säsong - eftersom vi redan med säkerhet vet att ett sådant avsnitt inte har spelats in något för säsong 8.
 
Ni som hade hoppats på att få återse Abraham, vilket var den karaktär som flest tippade skulle få äran i crossover-avsnittet, får helt enkelt rulla några gamla avsnitt för att stilla er längtan. 
 
För egen del blev jag spontant ganska missnöjd med valet av crossover-karaktär. Men med det sagt så hade nog ett Abraham-avsnitt kanske inte blivit så spännande ändå - Morgan är defintivt en mer intressant karaktär. Det fungerar också bra med tanke på att Morgan lärde känna Rick redan under den första säsongen av "The Walking Dead" men var under flera säsonger inte en del av serien - nu får vi med andra ord chansen att fylla i några luckor i hans förflutna.
 
Vad tycker du om valet av crossover-karaktär? Blev det en positiv eller negativ överraskning? Kommentera gärna nedan!
| 27 november 2017 06:55 |