Film

Skribent

MovieZine

13 november 2020 | 08:15

Amber Heard kommer tillbaka som Mera i "Aquaman 2"

Skådespelerskan vill stoppa alla rykten: "Ser fram emot att börja filma nästa år".
Amber Heard bekräftar att hon kommer tillbaka i rollen som krigaren Mera i superhjältefilmen "Aquaman 2".

Rykten har sagt att Warner Bros och DC försöker ersätta henne i rollen, och en namninsamling för att ge Heard sparken har samlat in 1.150.000 underskrifter. Detta på grund av det stormiga äktenskapet med Johnny Depp och ömsesidiga anklagelser om misshandel och bråk, som blivit omskrivna i media under de senaste åren.

Förra veckan blev det klart att Warner Bros ombett Depp att lämna rollen som Grindelwald i "Fantastiska vidunder 3". Något som har fått hans fans att rikta sin ilska mot Amber Heard.
 
 
Nu vill skådespelerskan stoppa alla rykten om att hon skulle bli ersatt i rollen som Mera. Samtidigt antyder hon att smutskastningen mot henne är en del av "en betald kampanj".

- Det är så spännande att "Aquaman" fått så mycket kärlek från fans, och att så många vill se Aquaman och Mera komma tillbaka, säger hon till EW.com.

- Betalda rykten och betalda kampanjer i sociala medier dikterar inte castingbeslut eftersom de inte har någon grund i verkligheten. Det var bara fansen som gjorde "Aquaman" och "Aquaman 2" möjlig. Det ska bli spännande att börja spela in nästa år.
 
 
Värt att notera är att "Aquaman 2" ännu inte har fått grönt ljus av studion. Det är inte klart när filmen kan börja spela in, med tanke på den pågående pandemin.
 
För den som vill veta mer om turerna kring Heards och Depps relation och anklagelser har Insider.com en djupgående artikel. 
| 13 november 2020 08:15 |