Serie

Skribent

MovieZine

2 januari 2024 | 18:30

Tack, Amazon Prime! Så lätt får du gratis streaming - hela januari

Hugg in på tusentals filmer och serier. Betala inte en krona.
MovieZine tipsar om erbjudanden från våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Streamingtjänsten Amazon Prime Video är fortfarande kanske inte lika utbredd i Sverige som jättarna Netflix, HBO Max eller Disney+. Men många som provat på den är överens om att det stora utbudet och det billiga priset är en oslagbar kombination.
 
Ett abonnemang på Prime Video kostar enbart 59 kr per månad eller 549 kr för ett helår. Det gör streamingtjänsten till en av de absolut mest prisvärda på den svenska marknaden.
 
Och som körsbäret på toppen har de ett oslagbart prova-på-erbjudande. Du som är ny kund bjuds på en kostnadsfri provperiod på 30 dagar. Ta chansen att streama gratis i en hel månad! Med fri tillgång till tusentals storfilmer och mängder av omtalade tv-serier i Primes svenska utbud.
 
Har du redan varit kund? Inga problem. Det går lika bra att registrera exempelvis en ny familjemedlem med en annan mailadress, och dra nytta av en ny provperiod på 30 dagar.
 
(Efter 30 dagar övergår provperioden till ett betalt abonnemang. Du kan när som helst avbryta ditt medlemskap innan dess.)
 
 
Large 528b9312031d6025bb7f6dd514114793 lol amazon
 

Vad är sevärt på Amazon Prime Video 2024?

 
Actionpackade tv-serien "Reacher" är deras största tittarsuccé just nu. Den andra säsongen bjuder på ösig action med en karismatisk Alan Ritchson i centrum.
 
Svenska humorprogramet "LOL - skrattar bäst som skrattar sist" har Eva Röse som programledare och tio av Sveriges roligaste komiker som tävlar i att hålla sig för skratt.
 
Vinterns snackis "Saltburn" är lika delar rikemanssatir och thriller, med en oemotståndlig rollista. Se Jacob Elordi, Barry Keoghan och Rosamund Pike i en vass och underhållande film.
 
Bland nyheterna på Prime Video i januari finns bland annat de omtalade serierna "Twisted Metal" och "Expats". 
 

Topp 10-listan - här vad svenskarna streamar just nu:

 
1. Reacher
2. LOL: Skrattar bäst som skrattar sist
3. Saltburn
4. The Northman
5. De tre musketörerna: D'Artagnan
6. To Catch a Killer
7. Sagan om ringen: Maktens ringar
8. Operation Fortune: Ruse de Guerre
9. Sagan om ringen: Härskarringen
10. Sagan om drakens återkomst
 
 
| 2 januari 2024 18:30 |