Serie

Skribent

MovieZine

19 december 2023 | 10:30

"Twisted Metal" bland höjdpunkterna på Amazon Prime Video i januari 2024

Dessutom: nya premiärer med Paul Mescal, Kaley Cuoco och Nicole Kidman i huvudrollerna.
I januari månad står Prime Video redo med en blandning av nya titlar. Se bland annat dramathrillern "Foe" med Saoirse Ronan och Paul Mescal i huvudrollerna, och den efterlängtade serien "Twisted Metal". Nu kommer säsong ett av "Expats", där Nicole Kidman spelar huvudrollen.
 
 

Foe - 5 januari

 
Oscarsnominerade skådespelarna Saoirse Ronan och Paul Mescal spelar huvudrollerna i filmen "Foe". Hen och Junior odlar en avskild bit mark som har funnits i Juniors familj i generationer. Parets lugna liv tar en oväntad vändning när en oinbjuden främling (Aaron Pierre) dyker upp vid deras dörr med ett oväntat erbjudande. Är de villiga att riskera sin relation, och sätta sina egna identiteter på spel för en chans att överleva i en helt ny värld?
 
 

James May: Our Man In India (säsong 3) - 5 januari

 
"Top Bear"-kände James May tar sig an sitt största äventyr hittills: ett 3000 mil långt äventyr genom Indien, det folkrikaste – och kanske mest extraordinära – landet i världen. Med start vid Arabiska havet och avslutning vid Bengaliska viken, kommer hans resa att omfatta otroliga landskap, från de bakande öknarna i Rajasthan till den dramatiska foten av Himalaya.
 
 

Role Play - 12 januari

 
Actionthriller med Kaley Cuoco, känd från "The Big Bang Theory". Emma lever ett underbart liv tillsammans med sin man och deras två barn i New Jersey – men hon har också ett hemligt liv som lönnmördare. En hemlighet som hennes man David upptäcker när paret bestämmer sig för att krydda till äktenskapet med lite rollspel.
 
 

Twisted Metal (säsong 1) - 19 januari

 
"Twisted Metal" beskrivs som en intensiv och fasansfull actionkomedi baserad på kända tv-spel och skapad av Rhett Reese & Paul Wernick ("Deadpool", "Zombieland"). Berättelsen handlar om en motorgalen outsider som erbjuds en chans till ett bättre liv, men bara om han lyckas leverera ett mystiskt paket över en postapokalyptisk ödemark.
 
 

Expats (säsong 1) - 26 januari

 
Placerad mot bakgrunden av ett pulserande och tumultartat Hong Kong under 2014, följer Expats tre amerikanska kvinnor – Margaret (Nicole Kidman), Hilary (Sarayu Blue) och Mercy (Ji-young Yoo) vars vägar korsas efter en plötslig familjetragedi. Serien utforskar privilegier och hur det kan påverka vad som händer när gränsen mellan offer och skuld suddas ut.
 

Övriga utvalda premiärer på Prime Video

 
• About My Father - 1 januari
• Hazbin Hotel - 19 januari
• Whitney Houston: I Wanna Dance With Somebody - 20 januari
• Trunk - 26 januari
• Mother's Instinct - 31 januari
| 19 december 2023 10:30 |