Film

Skribent

MovieZine

25 mars 2017 | 21:00

Allt du behöver veta om Kanal 5:s ”Sommaren med släkten”

I söndags hade den nya svenska familjeserien ”Sommaren med släkten” premiär. Har du hunnit spana in den?
”Sommaren med släkten” handlar om Jens och frun Åsa som packar ihop familjen för att tillbringa sommaren i skärgården. Idyllen uteblir dock när det kommer fram att svärföräldrarna inte tänker lämna över stugan till Jens och Åsa, utan planerar att tillbringa hela sommaren där med dem.

I rollerna ser vi skådespelare som Peter Magnusson, Christine Meltzer, Jonas Karlsson, Anki Lidén och Krister Henriksson för att nämna några.

”Sommaren med släkten” är baserad på den norska serien ”Neste Sommer” med en manusbearbetning på 10 avsnitt av Peter Magnusson. 

Så hur bra är den är då? Efter att ha sett tre avsnitt så kan man såhär mycket, den växer på en. Klassisk ”Peter Magnusson-humor”, har man sett ”Sommaren med Göran” från 2009 så finns det mycket att känna igen här. Självklart ler man från och till, även ett skratt förekommer. Men redan tidigt i första avsnittet, har vi hunnit med sexhumor, bajshumor och en hel del pinsamheter som kan kännas lite påtryckta. Det är inte förrän senare i avsnitt tre som det faktiskt finns en något djupare handling, och karaktärerna blir mer intressanta. Lättsmält är ordet!

Om du osäker på "Sommaren med släkten" kan du alltid spana in seriens trailer här nedan.


”Sommaren med Släkten” visas på Kanal 5, söndagskvällar klockan 21:00. Du kan även se de två tidigare avsnitten på Dplay.se.
| 25 mars 2017 21:00 |