Serie

Skribent

Fredrik Adolvsson

24 januari 2024 | 08:30

Alan Ritchson läcker ledtrådar om säsong 3 av "Reacher"

"Reacher"-stjärnan har avslöjat vilken bok nästa säsong av succéserien kommer bygga på.
Artikeln uppdaterades den 24 januari 2024, 21:27.
 
Hoppsan, det dröjde inte länge! Bara timmar efter att Alan Ritchson lagt upp ledtrådarna fick vi det bekräftat. Tredje säsongen av "Reacher" kommer verkligen att baseras på "Dubbelspel", skriver Variety, som dessutom kan berätta att Maria Stern än en gång återvänder som Frances Neagley.
 
Läs den urpsrungliga artikeln här nedanför. 
 
Att det skulle bli en tredje säsong av "Reacher" på Prime Video visste vi redan, vilken bok i serien den ska baseras på har däremot varit en hemlighet. Men nu är den avslöjad. Eller?
 
På Instagram har Alan Ritchson, Jack Reacher själv, postat ett inlägg som efter lite lätt detektivarbete (i det här fallet utfört av ComicBook.com) kan härledas till romanen "Dubbelspel".
 
Hur då? Jo, på bilden ser vi en hummer, och i bildtexten står det att "detaljer spelar roll". Frasen är (enligt de som vet) en tydlig vinkning till just "Dubbelspel", som utspelar sig i delstaten Maine - som är känd för just humrar.
 
Det lär dröja innan vi med säkerhet får veta om det här stämmre, men Alan Ritchson har åtminstone inte förnekat något i kommentarerna. 
 
"Dubbelspel" är den sjunde boken i serien om Jack Reacher och följer huvudkaraktären när han infiltrerar en kriminell organisation för att hämnas på en gammal fiende.
 
Du kan kolla in inlägget här:
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Alan Ritchson (@alanritchson)

 
Och du kan givetvis kolla in de två första säsongerna av "Reacher" på Prime Video.
 
 
| 24 januari 2024 08:30 |