Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

12 december 2015 | 22:00

Adam Sandlers nya "Ridiculous 6" toksågas

Finns på Netflix från och med idag. Har du sett den än?
Det kan inte vara lätt att vara Adam Sandler inte. Ungefär nittio procent av allt karln vidrör blir till absolut dynga, och hans nya Netflix-exklusiva västernkomedi "Ridiculous 6" verkar inte hamna bland de resterande tio procenten, om man säger så.

Idag släpptes den nämligen på just Netflix (döh) och kritiken är inte nådig. Så här skriver några av de största publikationerna:


- Sceneriet är inte dåligt men skratten kommer lika sällan som marklöparna i "Ridiculous 6", en västern som är så lat och riktningslös att den knappt ens kan räknas som en parodi.


- Filmen har inget flyt, ingen rytm, och absolut ingen anledning till att vara 119 minuter lång. Och på det har vi den breda rasismen och kvinnofientligheten.


- De amerikanska urinvånarna har lidit oräkneligt genom åren. Men de har inte behövt lida på grund av Adam Sandler i alla fall. Tills nu.

Chicago Tribune är lite mer positiva, och sätter i alla fall saker i perspektiv:

- Hur konstigt det än må låta: om man åsidosätter att kvinnorna i "Ridiculous 6" reduceras till vandrande klyftor, så är den här filmen långt, långt från att vara den värsta Sandler har gjort.

Låter nästan som att "Ridiculous 6" är ett måste att se, tycker ni inte?
| 12 december 2015 22:00 |