Serie

Skribent

Katarina Emgård

17 mars 2015 | 13:00

9 bevis på att "Arkiv X" är på riktigt

På med foliehatten för nu ska vi avslöja sanningen som Dom vill dölja.
Människan är ju i alla avseenden en överlägsen varelse, så självklart är vi ensamma i ett oändligt universum. Detta trots att vi upptäckt 1800 extrasolära planeter som vi ännu inte utforskat. UFO-observationer bortförklaras med laserstrålar, norrsken, fyrverkerier och kometer. Nej, låt oss istället damma av ”I want to believe”-affischen och dra på oss foliehatten. Nedan får ”En Ding Ding Värld” att blekna i jämförelse med vad Dom åstadkommer för att undanhålla oss sanningen.

Kanske är du redan en believer? Om inte, så ställ dig först följande tre frågor. 

1. Blänger din sockersöta porslinsdocka surt på dig?
2. Är du dödstrött på jobbet och har en chef med insektsliknande ansiktsdrag? 
3. Vegetarianerna du känner, är dom inte lite skumma trots allt? 

Om du svarat ja på samtliga frågor - välkommen till "Arkiv X"-klubben! Som en del av Mulder och Scullygänget är du medveten om att följande bevisning lika gärna kan vara fabricerad av Dom. Det är också möjligt att de är ett gäng uttråkade nördar i en bunker på Area 51 som hittat på allt. Hur som, allt måste ifrågasättas.

1. Vissa kallar det försäkringsbedrägeri... men vi vet bättreSenast i förra veckan försvann 1100 kalvar från en farm i USA, men det är inte bara på andra sidan Atlanten det händer. År 2013 försvann 69 kor från en gård i Södermanland. Ni som sett ”Veckans Brott” vet redan att Leif GW säkerställt att korna aldrig försvann på riktigt. Fast vi vet självklart vad som faktiskt är på gång. Utomjordingarna försöker bygga sin egen Noahs Ark. 

2. Robotinsekter för att hjälpa människor i vardagen... skulle inte tro det
Inte nog med att de sägs kunna överleva ett atomvapenkrig, dessa robotaliens kan också leva utan huvud i flera veckor. "Arkiv X" har lärt oss att inte stampa på en kackerlacka ostraffat, och med tanke på vilka som egentligen styr vår planet så har uppfinnaren av robotinsekter nog minst två rävar bakom örat. Snart är de lika självklara som Nils - min robotdammsugare. Följ den skrämmande utvecklingen här på Youtube.

3. Iakttagelser av “Cancermannen”
Arséne Wenger, må coacha svettiga fotbollsspelare från Arsenal till vardags, men det är ju garanterat bara en cover för vad han egentligen pysslar med. 

4. Jorden är redan befolkad av utomjordingar
Ovanstående bild är tagen från Google Maps och jag tycker allt han ser oförskämt bekväm ut. Genom historien har flertalet utomjordingar observerats, både på Mars och här. Senast 2003 fann arkeologer det berömda Atacama-skelettet i Chile. De har förvisso nu ”bevisat” att Ata är mänsklig. Han är bara väldigt kortväxt, 150 mm, och saknar två revben. Som om inte det vore nog har man även grävt upp 25 alienhuvuden på en tusen år gammal kyrkogård i Mexiko. Vi kan i alla fall konstatera att utomjordingar verkar föredra de varmare breddgraderna.

5. Kan 3,7 miljoner människor ha fel?
Det är inte bara Mulder, hans syster och Scully som blivit kidnappade av gråa, gängliga typer med en omättlig tortyrfetish. Hela 3,7 miljoner människor säger sig ha blivit bortförda av utomjordingar. Uppenbarligen är du inte trygg någonstans. Speciellt inte om du är ute på roadtrip. 1976 kidnappades tre kvinnor av aliens. Efteråt förhördes de med hjälp av hypnos och det visade sig att alla tre, oberoende av varandra, höll sig till samma story. De genomgick också ett lögndetektortest med bravur. Men även kändisar är i riskzonen. Den ryske politikern Kirsan Llyumzhinov har gått ut offentligt med att han under 90-talet blev bortförd av hemlighetsfulla typer i gula rymddräkter.

6. Flygande porslin 
I januari i år såg flertalet familjer ett underligt ljusfenomen ovanför Göteborg. Polisen bortförklarade det med att flygplan beskjutits med laser. Även om UFO kan kännas lite otrendigt idag så var de populära hos både faraonerna och renässanskonstnärerna. Flygande tefat ses hänga med allt från Jungfru Maria till pyramiderna. Ett av de mest kända fallen är Kenneth Arnolds iakttagelse av flera oidentifierbara objekt vid Mount Rainier i Washington 1947. Han myntade också begreppet "flying saucer". Fler kända observationer som till exempel Roswell kan du läsa om här.

7. Trodde du verkligen dessa hade rent mjöl i påsen...
Som vi X-philoaner vet så har högt uppsatta personer på viktiga maktpositioner i samhället redan ersatts av aliens. Kanske trodde ni non-believers att det skulle röra sig om presidenter och banktjänstemän? Alls icke! Vilka är mest lättpåverkade? Barn såklart. Och vad älskar barn? Disney. Stitch är inte sådär charmig av en slump. De står också själva bakom en dokumentär som bekräftar att aliens finns. Den sändes bara en gång 1995 i fem delstater och försvann sedan mystiskt. Här hittar du den, rippad från en hederlig VHS.

8. JFK:s tal om hemliga sällskap
Kanske inget man citerar vid en grillkväll med bostadsföreningen, men ett stycke historisk bevisning, som Scully säkerligen skulle avfärda som ren rappakalja. JFK:s tal inför The American Newspaper Publisher Association, den 27 april, 1961. “Vi beslutade oss för länge sedan att farorna för överdriven och oberättigad sekretess av betydelsefulla fakta är synnerligen större än farorna som är framlagda till att rättfärdiga det.” Självklart syftar han på The Syndicate, det är nästan rörande vackert. Hela talet hittar du här.

9. War of the worlds…
Av någon, säkerligen genomtänkt, anledning har en australiensisk TV-kanal, med kaninöron på sin logga, fått äran att intervjua professor Paul Springer från U.S. Air Command. Frågan de ställer är hur militären hypotetiskt sätt skulle agera vid en alieninvasion. USA har även preppat inför en potentiell zombiekris under förevändningen att det är ett utmärkt sätt för militärstudenter att lära sig orderhantering. Tillfälligheter?

Se intervjun här:


Även om inte foliehatten passar till alla outfits så glöm inte bort ”The truth is out there.”
| 17 mars 2015 13:00 |