Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

7 oktober 2019 | 20:20

7 heta trailers från New York Comic Con 2019 som du inte får missa

"Outlander", "Star Trek: Picard" och "Devs" är bara några av de produktioner som lät oss tjuvkika på deras nya säsonger under årets Comic Con i New York.
Årets Comic Con i New York ligger nu officiellt bakom oss och MovieZine fanns givetvis på plats och bevakade eventet. Intervjuer inför kommande serier kommer att dyka upp här på sajten vartefter premiärerna närmar sig.
 
Men här nedan har vi redan nu samlat ihop några av de mest intressanta serierna som lät oss få tjuvkika på deras kommande säsonger genom trailers, teasers och sneak peaks.
 

"Devs" - våren 2020 (FX)

 
 
Okej, jag kanske börjar med ett litet "fusk" eftersom vi endast fick en extremt kort teaser till Alex Garlands kommande FX-serie "Devs". Men faktumet att regissören och manusförfattaren, bakom "Ex Machina" och "Annihilation", snart släpper åtta timmar av sci-fi på kvalitetskanalen FX får inte missas! Det är dock ännu oklart vilken svensk distributör som kommer sända serien.
 

"Lost in Space" - 24 december (Netflix)

 
 
Den första säsongen av "Lost in Space" var visserligen inte riktigt så bra som jag hade hoppats, men det ser ut som att Netflix har fortsatt att hälla pengar på projektet inför den nya säsongen som låter oss upptäcka nya delar av universum.
 

"Outlander" - 16 februari (Starz/Viaplay)

 
 
Starz vet att "Outlander" är deras mest framgångsrika tv-serie och lägger ned mycket tid mellan säsongerna på att göra serien så bra som möjligt, snarare än så fort som möjligt. Premiärdatumet ovan är för den amerikanska premiären, men Viaplay brukar sända avsnitten med bara någon dags fördröjning här i Sverige.
 

"Snowpiercer" - början av 2020 (TNT/Netflix)

 
 
Vi fick under Comic-Con till ett snack med skaparna bakom tv-adaptionen av "Snowpiercer", där de bland annat svarade på vad som kommer skilja filmen och serien åt. Oavsett vilket så lyckas klippet ovan berätta allt vi behöver veta om vad som fick de få mänskliga överlevarna att söka sig till just det här tåget.
 

"Star Trek: Picard" - 24 januari (Amazon Prime)

 
 
När "Star Trek: Picard" släppte sin första trailer under Comic-Con i San Diego i somras, var den stora överraskningen att det verkade som att några fler ikoniska "Star Trek"-karaktärer än Jean-Luc Picard skulle få chansen att återvända till den nya serien. I den nya trailern står det klart att de kommer att spela en stor roll i den - och att den släpps redan den 24 januari.
 

"The Expanse" - 13 december (Amazon Prime)

 
 
Efter att ha lagts ned av kanalen Syfy ifjol och sedan räddats av Amazon Prime, efter fansens ihärdiga tjatande, är det äntligen dags för den fjärde säsongen av "The Expanse". I december bär det av ut i rymden igen!
 

"The Walking Dead: New Untitled Series" - under våren 2020 (AMC/Amazon Prime)

 
 
AMC avslöjade häromveckan att de har planer för sitt utökade zombieuniversum som sträcker sig över de kommande 20-30 åren. Under 2020 kommer de att lansera sin tredje officiella zombieserie, som denna gången kommer att ha ett gäng ungdomar (som växt upp under zombieapokalypsen) i fokus.
 
Vilka av de kommande säsongerna, som vi fick tjuvkika på under Comic Con, ser du mest fram emot? Kommentera gärna nedan!
| 7 oktober 2019 20:20 |