Film

Skribent

MovieZine

3 november 2017 | 15:00

5 biofilmer att se fram emot i november

Familjedrama med Brie Larson, återseende av den mysiga björnen Paddington, DC-hjältarnas sammankomst och Kenneth Branaghs thriller med en ordentlig rollista. Här är månadens mest lovande biopremiärer!
November är här, och det är dags att se över vad som går upp på bio när vintern är runt hörnet. Ingen stormånad för bio kanske och utbudet är väldigt blandat. Allt från barnfilm, drama, och romantik till superhjälte-action. Nedan listar vi fem biofilmer att inte missa i november månad.
 
 

The Glass Castle (3 november)

 
Brie Larson, Woody Harrelson och Naomi Watts spelar mot varandra i denna biografi som handlar om en dysfunktionell familj i tung fattigdom. Vi följer en mamma som är en excentrisk konstnär och en pappa som är alkoholist och deras barns hopp om en ljus framtid. 
 
 

Paddington 2 (10 november)

 
Mys för hela familjen! Den supersöta och vänliga björnen Paddington är tillbaka. Paddington, nu lyckligt bosatt med Brown-familjen börjar ta sig an en rad udda jobb för att köpa den perfekta presenten till sin faster Lucys 100-årsdag, men gåvan blir stulen. 
 
 

Justice League (15 november)

 
DC slår ihop alla sina hjältar för en storslagen bioupplevelse. Efter Supermans död samlar Bruce Wayne med hjälp av Diana Prince ihop nya allierade för att stå emot en nytt hot och en ännu farligare fiende. Hypen är stor!
 
 

Mordet på Orientexpressen (20 november)

 
Baserat på boken med samma namn och med en ordentlig rollista. "Mordet på Orientexpressen" följer en lyxig tågresa som utvecklas till ett dramatiskt och gastkramande mysterium. Tretton strandsatta främlingar och en mans kamp att lösa ett pussel innan mördaren slår till igen. Detta låter spännande!
 
 

God’s Own Country (24 november)

 
Romantiskt drama från Englands landsbygd. Filmen handlar om en ung bonde vid namn Johnny Saxby som dränker sina dagliga frustrationer med alkohol och anonymt sex, tills en rumänsk arbetare dyker upp. Detta tänder ett intensivt förhållande som sätter Johnny på ett nytt spår.
 

Kolla in alla vinterpremiärer i MovieZines kalender...

 
Vilken film ser du mest fram emot i november? Kommentera nedan.
| 3 november 2017 15:00 |